Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Održana poslovna konferencija „ Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija“
Održana poslovna konferencija „ Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija“ PDF Ispis E-mail

20.12.2013.

11-620x358

U organizaciji Udruženja poslodavaca BPK Goražde 19.12.2013.godine održana je poslovna konferencija „ Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija“  a prezentaciju svojih softverskih proizvoda održala je firma „Infosoft“ d.o.o. Sarajevo lider u Bosni i Hercegovini iz oblasti informacionih sistema.

Infosoft je jedna od vodećih domaćih kompanija za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje informacionih sistema, te konsultantske i edukacijske usluge, koja preko 23 godine pruža rješenja i podršku brojnim uspješnim bosanskohercegovačkim i stranim korisnicima. Kao lider na bosanskohercegovačkom tržištu, Infosoft je razvio softver za upravljanje poslovanjem IMIS  koji je implementiran u više od 80 kompanija u BiH i regionu, te ga u tim kompanijama trenutno koristi preko 3000 aktivnih korisnika.

 

Konferencija je upriličena  za predstavnike  firmi sa područja nešeg kantona  kako bi se promovirale nove tehnologije, pristup novim tehnologijama i razvojna opredjeljenja. Poslovnoj koferenciji danas je prisustvovalo oko 30-tak poslodavaca iz Gorazda .

 

Picture5

Teme koje su se mogle čuti na konferenciji su aktuelni trenutak u razvoju domaće privrede,  primjena informacionih tehnologija u razvoju poduzetništva, te Infosoft IMIS savremeno ERP rješenje za efikasnije  upravljanje poslovanjem.

Prezentacije je jedna u nizu konferencija informativnog i edukativnog karaktera koje kompanija Infosoft organizuje s ciljem da na jednom mjestu okupi predstavnike lokalne poslovne zajednice koji imaju perspektvu i potrebu za razvojem.

Picture4

Sudjelovanjem na ovoj konferenciji poslodavci su imali mogućnost sticanja novih saznanja o poslovnim informacionim sistemima i njihovim mogućnostima.

U interakciji sa vrhunskim stručnjacima poslodavci su mogli procijeniti kvalitet sistema kojeg koriste i riješe eventualne dileme o nabavci i implemenntaciji  novog poslovnog informacionog sistema. 

Picture3

Udruženje poslodavaca BPK Goražde u sklopu svojih programskih aktivnosti ima za cilj da stalno predočava svojim članovima savremene trendove poslovanja kako bi išli u korak sa vremenom i promjenama koje se dešavaju u poslovnom svijetu.

Picture1

Tehnička služba Udruženja poslodavaca BPK Goražde

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17