Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Privredni subjekti
Prednosti koje pruža članstvo PDF Ispis E-mail
Udruženje poslodavca BPK Goražde već je pet godina glas poslodavaca i poduzetnika na području BPK Goražde.
 
Naši su članovi male, srednje i velike kompanije koje zapošljavaju preko hiljadu radnika i ostvaruju dvije trećine Budžeta našeg kantona.
Ono što je zanimljivo jest i spoznaja da smo iz godine u godinu povećavali broj članvoa, a to je najbolja potvrda da je Udruženje poslodavaca BPK Goražde istinski glas poslovnog sektora koji se na najbolj mogući načini, u okolnostima u kojima djelujemo, bori za interese poslodavaca i poduzetnika.
UPBPK Goražde to nikad ne bi mogao postati da nije bilo naših članica koje su svih ovih 5 godina pokretali hvale vrijedne inicijative, projekte prema izvršnoj vlasti na općinskoj, kantonalnoj i federalnoj razini.
Naravno, nama su vijek najvažniji upravo oni projekti koji potiču rast i razvoj poslovnih aktivnosti naših članica.
Postali smo i važan centar za podršku članicama z apliciranje sredstva iz različitih domaćih i stranih fondova.
Tokom svih ovih godina UPBPK Goražde je bio i važna podrška svim našim članicama u različitim situacijama u kojima im je trebala pomoć u pravnim pitanjima, kreiranju zakonskih prijedloga, otvaranju poslovnih mogućnosti u suradnji s domaćim i inozemnim partnerima.
To smo mogli jer imamo kvalitetnu garnitur na čelu udruženja, ali i kvalitetnu stručnu službu koja podržava svoje članstvo u svim onim situaciama u kojima procjene da im Udruženje poslodavaca BPK Goražde može biti korisna.
Naravno, to ne bi bilo moguće bez financijske podrške naših članica je je članstvo u UPBPK Goražde dobrovoljno i financiramo se isključivo iz članarina naših članica. U pet godina postojanja smo narasli s nekoliko na više desetina članica, a toliki broj poslodavaca koji su po definiciji racionalni u odlučivanju, ne može biti u krivu. Mi se u UPBPK Goražde trudimo da ispunimo očekivanja svojih članova.
 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6