Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Udruženje poslodavaca BPK Goražde uzelo učešće na sajmu privrede u Sarajevu od 08-10.12.2016.godine
Udruženje poslodavaca BPK Goražde uzelo učešće na sajmu privrede u Sarajevu od 08-10.12.2016.godine PDF Ispis E-mail

12.12.2016.

saj privr sa 16-6

Od 08.-10.12.2016.godine Udruženje poslodavaca BPK Goražde zajedno sa Privrednom komorom BPK Goražde, te poljoprivrednicima sa područja općine Goražde uzelo je učeće na sajmu privrede, poljoprivrede i zanatstva koji se održao u Sarajevu u centru „Skenderija“.

Udruženje poslodavaca BPK Goražde zajedno sa Privrednom komorom predstavilo je privredni potencijal sa područja BPK Goražde putem kataloga, privrednih vodiča, te pojedinačnih proizvoda (sijalice „Bekto precisa d.o.o.), kao i posebno izlaganje firme „Milgor“ d.o.o. sa svojim proizvodima.

Poljoprivredni proizvođači su predstavili i prodavali svoje poljoprivredne proizvode, koj su zadovoljni svojom prodajom.

saj privr sa 16-9

Na sajmu je bilo i nekoliko sastanaka od kojih izdvajamo sastanak između predstavnika BPK Goražde (premijera i ministra za privredu), te ministra za privredu kantona Sarajevo sa direktorom „Tržnica“ Sarajevo na kojem je dogovaran način distribucije poljoprivrednih proizvoda sa područja BPK Goražde. Ministar za privredu Kantona Sarajevo obećao je finansijsku podršku u vremenskom periodu  od godinu dana u gradskoj tržnici na način da finansira štand ili „zeleno ostrvo“  na kojem bi se nalazili proizvodi iz Goražda i okruženja i  na taj način smanjio troškove poljoprivrednim proizvođačima koji bi prodavali svoje proizvode.

joprivredni proizvođači su predstavili i prodavali svoje poljoprivredne proizvode, koj su zadovoljni svojom prodajom.

saj privr sa 16-12

 GALERIJA

 

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 28