Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti
Vijesti
"Bekto precisa" d.o.o. najpoželjniji poslodavac privrdnog sektora PDF Ispis E-mail

27.04.2015.

bekto-najpoželjniji poslodavac 2

Portal posao.ba već devetu godinu realizuje projekat „Najpoželjniji poslodavac“ koji počinje dvomjesečnim istraživanjem na osnovu kojeg se pravi poredak izabranih najpoželjnijih poslodavaca. U istraživanju su učestvovali ispitanici iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Od 690 nominovanih kompanija izabrano je 40 kompanija / najpoželjnijih poslodavaca. Bekto Precisa i ove godine je dobila povjerenje ispitanika te je po drugi put izabrana za najpoželjnijeg poslodavca privrednog sektora.

 

Izvor. facebook: Bekto precisa d.o.o.

 

Čestitke u ime Udruženja poslodavaca BPK Goražde

 
Održana deveta Izvještajna Skupština Udruženja poslodavaca BPK Goražde PDF Ispis E-mail

16.04.2015.

IMG 1560

Održana je deveta Izvještajna Skupština Udruženja poslodavaca BPK Goražde.Na dnevnom redu se našlo 8 tačaka dnevnog reda. Nakon što je izabrana verifikaciona komisija, te zapisničar i ovjerivači zapisnika usvojen je i Izvještaj o radu Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Tehničke službe, te delegacije u Ekonomsko-socijalnom vijeću za 2014.godinu.

Više...
 
Održana 36.redovna sjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca BPK Goražde PDF Ispis E-mail

10.04.2015

 

uo 08.4.15

 

U srijedu 08.04.2015. održana je  36.redovna sjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca BPK Goražde.

Na dnevnom redu našle su se tačke dnevnog reda oko pripreme za održavanje 9.Skupštine Udruženja poslodavaca BPK Goražde.

Naime, Upravni odbor je utvrdio dnevni red za Skuštinu i odredio datum 16.4.2015.godine u 13,00 sati za održavanje godišnje izvještajne Skupštine.

Više...
 
NASTAVAK POSJETA PRIVREDNIM SUBJEKTIMA Vlada posjetila firme „Oniprom“, „Centroprevoz“ i „Goraždeputevi“ PDF Ispis E-mail

24.02.2015.

IMG_4871

U okviru programa posjete privrednim subjektima, Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde danas  je posjetila firme „Oniprom“, ATTP „Centroprevoz” i „Goraždeputevi“.

Sa predstavnicima menadžmenta razgovarano je o trenutnim aktivnostima ovih firmi, problemima  u njihovom radu i mogućnostima podrške Vlade u prevazilaženju tih problema.

– Cilj posjete je sagledavanje stanja u privredi te iznalaženje mogućnosti za poboljšanje rada privrednih subjekata u svim segmentima. Vidjeli smo da ove firme dobro posluju, saslušali smo njihove prijedloge i u tom pogledu ćemo izaći u susret po svim pitanjima koja su u nadležnosti Vlade – poručio je ministar za privredu Esed Radeljaš i dodao da je Vlada spremna napraviti i izmjene postojećih zakonskih propisa kako bi se na što bolji način udovoljilo interesima građana.

Više...
 
Održan sastanak predstavnika Upravnog odbora Udruženja poslodavaca sa Premijerom BPK Goražde PDF Ispis E-mail

24.02.2015.

IMG 1215

Udruženje poslodavaca BPK Goražde i Vlada BPK Goražde su danas održali sastanak u cilju sagledavanje stanja goraždanske privrede i opterećenja u privredi sa kojima se suočavaju privrednici.  Udruženja poslodavaca je napravilo analizu fiskalnih i parafiskalnih nameta koju opterećuju njihovo poslovanje, te su tu analizu danas iznijeli i zatražili od Vlade BPK Goražde da sagleda i ocijeni imali prostora za smanjenjem određenih nameta. Dogovoreno je da Upravni odbor Udruženja poslodavaca sačini prijedlog svih izmjena i dostavi Vladi BPK Goražde koja će razmotriti zahtjeve i eventualne izmjene uputiti Skupštini na daljnje usvajanje.

Više...
 
<< Početak < « 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 » > Kraj >>

Stranica 153 od 195

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 24