Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Javni poziv POSLODAVCIMA u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladih
Javni poziv POSLODAVCIMA u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladih PDF Ispis E-mail

27.02.2023.

Javni poziv POSLODAVCIMA u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladih PRIPRAVNIKA u okviru projekta EU potpora zapošljivosti i mogućnostima zapošljavanja mladih u prekograničnom području - Your Job.

Javni poziv POSLODAVCIMA u Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori za zapošljavanje mladih

1. OPĆE INFORMACIJE 

U okviru projekta Your Job, kojeg financira Europska unija, Caritas Bosne i Hercegovine, u partnerstvu s Udruženjem za razvoj kompetencija „S.K.I.L.L.S.“, Fondacijom Biznis start centar Bar, Caritasom Barske nadbiskupije i Fondacijom Mozaik, poziva sve zainteresirane POSLODAVCE - registrirani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, samostalni obrt, nevladina organizacija i sl.) iz programskog prekograničnog područja BiH-CG da se prijave ukoliko su zainteresirani pružiti mogućnost obavljanje prakse, pripravničkog radničkog staža za mlade. 

2. OPĆI UVJETI  


Po javnom pozivu bit će odabrano 25 poslodavaca (minimalno po 10 u BiH i 10 u Crnoj Gori). Vrijeme trajanja pripravničkog programa je maksimalno 5 mjeseci, a projektom je predviđeno sufinanciranje u maksimalnom iznos od 480,00 EUR (ili protuvrijednost u BAM) mjesečno po pripravniku ili pripravnici za bruto nadoknadu svih troškova pripravničkog angažmana. 

Na poziv se mogu prijaviti registrirani pravni subjekti (javna ustanova, institucija, privredno društvo, samostalni obrt, nevladina organizacija i sl.) iz programskog prekograničnog područja BiH-CG2.  
Napomena: Poslodavci će prilikom potpisivanja Ugovora morati dokazati potvrdom nadležnih organa kako izmiruju sve zakonom propisane obveze prema uposlenicima, te da nisu u stečajnom procesu. 
 
Više informacija o javnom pozivu se nalazi u Općim smjernicama za pripravnički i mentorski program. Kandidati i kandidatkinje koje žele aplicirati na natječaj su obvezni preuzeti Opće smjernice za pripravnički i mentorski program i obrasce za prijavu s web stranice Caritasa BiH (www.caritas.ba) ili u lonac.pro zajednici.

SMJERNICE

3. NAČIN PRIJAVE 

Zainteresirani poslodavci trebaju popuniti Prijavni obrazac najkasnije do 15. ožujka/marta 2023. godine do 16:00 u lonac.pro zajednici. 

Više detalja na web stranici Caritasa BiH.
 
4. KONTAKT 
Za sve dodatne informacije možete kontaktirati jednu od dolje navedenih osoba:  


Kontakt osoba za BiH: Miroslav Valenta, Caritas BiH, voditelj projekta 
Email:     Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
Telefon:  + 387 63 690 464 

Kontakt osoba za CG: Marija Kolović, Caritas Barske nadbiskupije, projekt koordinator 
Email:     Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
Telefon:  + 382 66 150 909 

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 19