Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Uskoro objava novih javnih poziva
Uskoro objava novih javnih poziva PDF Ispis E-mail

09.03.2023.

Upravni odbor Federalnog zavoda za zapošljavanje je na sjednici održanoj 7.2.2023. godine, između ostalog, donio odluke o usvajanju Programa sufinansiranja zapošljavanja 2023 i Programa sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2023.

U toku su intenzivne pripreme za realizaciju predmetnih programa, a otvaranje javnih poziva i dostupnost online obrazaca na web portalu Zavoda očekuje se uskoro. O tačnim terminima otvaranja javnih poziva korisnici će biti blagovremeno obavješteni.

Napominjemo da su poslodavci i nezaposlene osobe koji namjeravaju učestvovati u mjerama aktivne politike zapošljavanja u 2023. godine u obavezi registrirati se na web portalu Zavoda najmanje osam dana prije objave javnih poziva. Nakon tog roka registriranje više neće biti moguće.

Pozivamo sve potencijalne korisnike, poslodavce i nezaposlene osobe, da redovno prate našu web stranicu kako bi blagovremeno bili obaviješteni o tačnom terminu otvaranja javnih poziva te da se registriraju na vrijeme na web portalu Zavoda. 

Do otvaranja javnih poziva tekstovi predmetnih programa su Vam, radi upoznavanja, dostupni na linkovima ispod:

Program sufinansiranja zapošljavanja 2023

Program sufinansiranja samozapošljavanja Start up 2023
 
 
 
 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 20