Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti U TOKU TRODNEVNA RADIONICA NA TEMU ”KOMUNIKACIJA SA RANJIVIM GRUPAMA”
U TOKU TRODNEVNA RADIONICA NA TEMU ”KOMUNIKACIJA SA RANJIVIM GRUPAMA” PDF Ispis E-mail

06.02.2024.

U sklopu planskih aktivnosti iz projekta pod nazivom: Udruživanje snaga za radna mjesta i stabilnost: Podrška ugroženim osobama u BIH kroz javno/privatno/civilno partnerstvo kojeg finansira Njemačko Savezno ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (BMZ), danas je u prostorijama motela Fejzić započela je trodnevna obuka – Trening „ Komunikacija sa ranjivim grupama „ koji vodi  trenerica gđa Sanja Topić.

Učesnici treninga su osobe koje su zaposlenici javnih institucija, lokalnih pružalaca poslovnih usluga i civilnog društva iz lokalne zajednice Goražde.

Obzirom na stanje u oblasti porodičnog i vršnjačkog nasilja te u pripremama za prihvat korisnika po tek objavljenom Javnom pozivu za samozapošljavanje i zapošljavanje u privrednim subjektima u lokalnoj zajednici Goražde, ovakva forma treninga je preporučena.

Opšti cilj projekta je doprinijeti održivom lokalnom socioekonomskom razvoju i integraciji ranjivih pojedinaca, posebno žena i mladih, u BIH.

Projekat doprinosi održivom socio-ekonomskom razvoju u BiH kroz javno/privatno/civilno partnerstvo i prati integrisani pristup koji obuhvata SARADNJU, EDUKACIJU i OTVARANJE RADNIH MJESTA.

Više informacija o projektu

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 13