Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Udruženje poslodavaca BPK Goražde sa Privrednom komorom BPK Goražde učestvovalo na IX privredno-kulturnoj manifestaciji „ Dani jabuke“ 2012.godine
Udruženje poslodavaca BPK Goražde sa Privrednom komorom BPK Goražde učestvovalo na IX privredno-kulturnoj manifestaciji „ Dani jabuke“ 2012.godine PDF Ispis E-mail

15.10.2012.

Picture_3

Manifestaciju ''Dani jabuke'' 2012 je  zvanično otvorio podpredsjednik F BiH Mirsad Kebo, a pored njega na otvaranju prisutnima su se obratili u ime organizatora Mirsad Hubanić, načelnik Općine Goražde mr. Muhamed Ramović, premijer BPK-a Goražde Alija Begović, ministar za privredu u Vladi BPK-a Goražde Emir Hodović.

Picture1

Ovi prostori imaju veliku šansu u prehrambeno-prerađivačkoj industriji i potrebno je jasno odrediti smjernice institucija vlasti o pitanju podrške ovim i sličnim projektima u Bosansko-podrinjskom kantonu. Podrška i podsticaj poljoprivrednoj proizvodnji mora biti opredjeljenje svih nas. Sa svoje strane pozivam sve da se uključe i izvrše inventuru u dosadašnja ulaganja i izraze jasne planove za buduće investicije na ovom prostoru, što je naša ljudska i ustavna obaveza prema ovom gradu heroju i ovom regionu – poručio je na otvaranju potpredsjednik Federacije Mirsad Kebo.

Picture6

Udruženje poslodavaca BPK Goražde zajedno sa Privrednom komorom uzelo je učešće na IX privredno-kulturnoj manifestaciji „ Dani jabuke“ 2012.godine  održanoj od 11.do 13.10.2012.godine.

Na štandu su između ostalog predstavljeni privredni subjekti kako sa banerima, tako i sa katalozima, te drugim prospektnim materijalom. Štand je bio veoma dosta posjećen kako od predstavnika izvršne i zakonodavne vlasti, tako i od predstavnika privrede te velikog broja građana.

Picture4

Picture7

U petak 12.10. u motelu Vitkovići dodjeljene su i zahvalnice svim učesnicima na sajmu uz prigodnu večeru i zabavu.

Picture5

Picture8

Picture9

Tehnički sekretar:Adnan Bukva

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17