Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Održan drugi dio edukativnog seminara“ Napredna edukacija poslodavaca“
Održan drugi dio edukativnog seminara“ Napredna edukacija poslodavaca“ PDF Ispis E-mail

21.06.2013.

IMG_0729

Jučer je održan i drugi dio edukativnog seminara “Napredna edukacija poslodavaca“ projekta koji je realizovalo Udruženje poslodavaca BPK Goražde na osnovu projekta finansijski podržanom od Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta a na kojem je obrađeno preostalih pet tema i to :

Vođenje ili Leadership malih i srednjih preduzeća 

EU Praksa – trendovi i zahtjevi

Unapređenje odnosa sa ključnim kupcima

Efikasno upravljanje vremenom

Metode i vještine poslovnog pregovaranja

 

IMG_0722

Na seminaru je prisustvovao je veliki broj poslodavaca, a pored njih prisutan je bio i načelnik općine Goražde mr. Muhamed Ramović.

Realizacijom ovog projekta postignuti su pozitvni efekti na poslovanje privrednih subjekata sa područja BPK Goražde u pogledu unapređenja njihovog poslovanja i pružena je konkretna pomoć kroz aktuelni model poslovne edukacije i poslodavci su se na ovaj način upoznali  sa najnaprednijim modelima savremenog poslovanja.

Poslovna edukacija se bazirala na multimedijalnim seminarima na kojima su se koristile savremene metode edukativnog seminara i radna iskustva i znanja uz aktivno sudjelovanje svih sudionika.

Projekat se zasnivao na pozitivnoj praksi renomirane firme “BH Quality” iz Tuzle – Centar za kvalitet, konsalting i edukaciju iz oblasti poslovnih dostignuća i problema, te na bogatom prezentatorskom iskustvu.

IMG_0721

Pružena je takođe, konkretna pomoć malim i srednjim preduzećima na području BPK Goražde da održe uspjeh koji su postigli, te da se pripreme za nove uspjehe koji će učiniti poslovno održivim i efikasnijim.

Udruženje poslodavaca BPK Goražde će i budućnosti za svoje članice organizovati ovakve i slične seminare a sve na osnovu potreba koju iskažu poslodavci, jer činjenica je da se kroz ovakve vidove edukacije može podstaknuti i unaprijediti efikasan i kvalitetan razvoj privrede BPK Goražde.

IMG_0723

IMG_0725

IMG_0728

IMG_0720

IMG_0730

IMG_0732

Tehnički sekretar: Adnan Bukva.

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 9