Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Najava održavanja poslovne konferencije" Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija"
Najava održavanja poslovne konferencije" Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija" PDF Ispis E-mail

Kako ubrzati razvoj realnog sektora 

 

 

korištenjem informacionih tehnologija

 

Predstojeći poslovni događaj će biti uprilićen 19.12.2013. godine u Goraždu u 13,oo sati u restoranu "Drinska bašta", gradu koji zbog vlastitog privrednog razvoja i pozitivnog primjera zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja i obezbijedi podrška neometanom poslovanju. Neosporna je činjenica da sve kompleksniji zahtjevi poslovanja istovremeno nameću potrebu za fleksibilnijim i dugoročnim rješenjima za upravljanje poslovanjem, kroz integriranje svih poslovnih procesa i što optimalnije korištenje dostupnih resursa.

Predstojeći poslovni događaj će biti uprilićen 19.12.2013. godine u Goraždu, gradu koji zbog vlastitog privrednog razvoja i pozitivnog primjera zaslužuje da mu se posveti posebna pažnja i obezbijedi podrška neometanom poslovanju. Neosporna je činjenica da sve kompleksniji zahtjevi poslovanja istovremeno nameću potrebu za fleksibilnijim i dugoročnim rješenjima za upravljanje poslovanjem, kroz integriranje svih poslovnih procesa i što optimalnije korištenje dostupnih resursa.

 

Stoga će kompanija Infosoft, u saradnji sa Udruženjem poslodavaca BPK Goražde, upriličiti poslovnu konferenciju pod nazivom “Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija“ s ciljem predstavljanja novih mogućnosti integrisanih informacionih sistema (Enterprise Resoure Planning).

 


Infosoft je jedna od vodećih domaćih kompanija za projektiranje, razvoj, implementaciju i održavanje informacionih sistema, te konsultantske i edukacijske usluge, koja preko 23 godine pruža rješenja i podršku brojnim uspješnim bosanskohercegovačkim i stranim korisnicima.

Kao lider na bosanskohercegovačkom tržištu, Infosoft je razvio softver za upravljanje poslovanjem IMIS (Infosoft Management Information System) koji je implementiran u više od 80 kompanija u BiH i regionu, te ga u tim kompanijama trenutno koristi preko 3000 aktivnih korisnika.

Predstojeći događaj jedan je u nizu konferencija informativnog i edukativnog karaktera koje kompanija Infosoft organizuje s ciljem da na jednom mjestu okupi predstavnike lokalne poslovne zajednice koje imaju perspektivnu budućnost i potrebu za razvojem.

Infosoft konferencija “Kako ubrzati razvoj realnog sektora korištenjem informacionih tehnologija“ održana 2012. godine u Sarajevu


O pojedinostima vezanim za predstojeći događaj možete se blagovremeno informirati na aktuelnoj stranici ili putem maila na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Ovom prilikom Infosoft poslovni tim želi da Vam uputi srdačnu dobrodošlicu i zahvali se na Vašem prisustvu.

 


Pravov

Izvor: www.infosoft.ba
 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 19